Lions Rønde

ForsideAktiviteterVi støtterJubilæumMedlemmerBestyrelsen

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?

Klik her for besøge Nextwave

40 års jubilæum i Lions Club Rønde

Glade modtagere af donationer til klubbens 40 års jubilæum

Lørdag d 07.09. 2013 fejrede Lions Club Rønde sit 40 års jubilæum. Første del var en reception for 80-90 indbudte gæster. Her delte Lions store checks ud til 13 forskellige modtagere fra lokalsamfundet. Ialt blev der delt sponsorrater ud for 230.000,- Hvilken glæde det er at kunne uddele et så stort beløb.

Samtidig blev Lions jubilæumsskrift afsløret med historier fra før og nu. Et skrift som kan købes hos Trangbæk boghandel.

Anden del af festlighederne blev fejret på Restaurant bag søjlen for klubbens medlemmer med ledsager. En festmiddag som blev betalt af medlemmerne selv og ikke af de indsamlede penge.

En skøn dag at være Lions på.

Klik her for at sende en mail til Lions Danmark